2012. november 25.

PlayIT 2012



Kint voltunk mi is a PlayIT 2012 rendezvényen. Találkoztunk az Amazing Team Battlefield 3 csapatával, és beszélgettünk az Underground Konzolbolt srácaival. 


Már korábban egyeztettünk az első nyereményjátékunk nyertesével, hogy itt a PlayIT rendezvényen adjuk át nyereményét. 

Böszörményi Szilárd aka. Moddingboy egyedileg átépített számítógépházakat készít. Alakított át már egeret is, mellyel versenyt is nyert. Legutóbbi munkája a Gymkhana gépház a nemzetközi szinten is elismerésre talált. Úgy gondoltuk, hogy mi is értékeljük egy kis szerény aprósággal a fáradozásait. Érdemes nyomon követni Facebook oldalát, hiszen rendszeresen publikálja a most készülő új gépházának részleteit. Moddingboy facebook oldalát ITT éritek el.

 

Rengetegen öltöztek be valamilyen anime, vagy játék karakternek, bár ez kis hazánkban annyira még nem divat. Az elmúlt időszakban a  Budapest Game Show nevet változtatva PlayIT néven fút tovább, és egyre nagyobb szerepet kap a rendezvényen a HoldfényTeam által szervezett Holdfénycon. Amivel nem is lenne semmi gond, ha az egész rendezvény alatt  nem éreztük volna azt, hogy ez egyre inkább egy Cosplay party, mintsem játék show. 


Több volt a mindenféle akciófigura és manga képregény kiállító, mint ahány Xbox játékkonzolt kihoztak a Microsoft Xbox részlege. Ettől eltekintve mi jól éreztük magunkat. Röhögtünk a srácokkal, beszélgettünk és vásároltunk. Az 576Kby-t is hatalmas árengedménnyel árulta játékait. A Battlefield 3 alapjáték, az összes kiegészítő és még a premium csomag is -50% árengedménnyel volt megvásárolható. De megtalálható volt még a World of Warcraft és az összes kiegészítője féláron. Tehát eléggé nagy volt a nyüzsgés. Személy szerint mi majdnem két órát vártunk rá, hogy barátunk megvegye amit szeretett volna :) Amint ez sikerült, mi távoztunk is a rendezvényről. 

Az összes képet ITT találjátok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése