2014. április 9.

Bomba! - Mojito




A Bomba! "energiaital" is új ízvilággal bővítette palettáját. Egész pontosan a Mojito koktél szűz verziójával :)

Megjelenés:
A Bomba! is szakított a jól ismert sárga-kék megjelenésével. Az új ital teljesen új dizájnt kívánt. Ezen a téren a grafikusok nem okozta csalódást. A Bomba! logó mögött mintha egy mentaleveles erdő lapulna, világosabb és sötétebb zöld levelekből. A doboz hátulján a tájékoztató szöveg, és a tápérték táblázat is, amit a tájékoztató szövegbe írtak bele. Ami érdekes viszont, hogy a szöveg fele fehér, a másik fele pedig fekete. A fehér szín még jól olvasható, de a fekete a zöld alapon már érdekesebb. A doboz teteje és a bontó füle is fémszínű.

Ízlelés:
Mojito ízű energiaital. Sajnos a gond az, hogy 15mg koffein van benne. Első ízlelésnél megállapítottam, hogy egy Mojito koktélhoz képest túlságosan édes. Hallottam olyat is, aki ennek kifejezetten örül, mert nem szereti a mentát, így viszont simán megissza. Véleményem szerint ennek az italnak pont a hűs, menta ízvilág lenne a lényege. Elég lassan fogyott el :)

Átlagos tápérték 100ml-ben:


                                      100ml-ben
  • Energia:                  143kJ/36kcal
  • Szénhidrát:                  7,6g
  • ebből cukor:                 7,6g
  • Zsír/telített zsírsavak:  0,0g
  • Koffein:                      15mg
Nem tudom azt mondani, hogy a legújabb kedvenc lett, mert nem. De azt sem mondhatom, hogy nem jó. Pusztán ízlés kérdése, hogy kinek fog ízleni és kinek nem. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése