2014. április 7.

Watt - Alma és Körte (Apple&Pear)




A Watt márka legújabb energiaital az Alma&Körte ízkeverékében pompázik. Így nyár felé közeledve ez egy érdekes választás, de itthon tudomásunk szerint hazai energiaital gyártó még nem adott ki ilyen ízpárost.


Megjelenés:
Meglepetésként ért a tény, hogy nem a már jól bejáratott dizájnt kapta a doboz. Ennek valószínűleg egyszerű okai vannak. Mégpedig az, hogy tényleg limitált lesz az ital és nem marad állandó forgalomba. A doboz egyébként szerintem nagyon el van találva. Egyszerű, még is pofásan néz ki. Elől a két gyümölcs képe, viszonylag nagy felirattal alatta, hogy alma és körte. Bár már maga a kép elárulja ezt :) A doboz hátulján kis betűvel, de négy nyelven megtalálható a tájékoztató szöveg, illetve egy tápérték táblázat.

Ízlelés:
Picit féltünk az alma és a körte párostól, de kellemes csalódásként ért. Kibontás után az alma illata dominál, míg kóstolásnál, tehát az ital tényleges ízében én inkább a körtét érzem erősebnek. Kellemesen édes, de nem annyira, hogy ez az ital kárára mennyen. Könnyed, mérsékelt szénsavmennyiséggel. Behűtve tökéletes lesz nyáron. Koffein tartalma 32mg/100ml, színe pedig a szokványos sárga.

Összetétele: guarana, zöldtea, schizandra, damiana, mate kivonatok

Átlagos tápérték 100ml-ben:


                                      100ml-ben
  • Energia:                  193kJ/46kcal
  • Szénhidrát:                  11,2g
  • ebből cukor:                 11g
  • Zsír/telített zsírsavak:  0,0g
  • Koffein:                      32mg
Egyre több boltban kapható Budapesten. Reméljük minél hamarabb elér vidékre is. Érdemes megkóstolni :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése